Bar de Stulp

Stulprise Party

Bar de Stulp in Renesse bestaat 45 jaar! Koen Jachman heeft 30 jaar de Stulp draaiende gehouden en gemaakt tot wat het nu is. Nu draagt hij het stokje over aan Roy Lanser en Remo van Hengel en zij gaan er met frisse moed tegenaan. Om de boys een duwtje in de rug te geven besloot een select groepje Stulpers een Stulprise Party te organiseren.

Al sinds hun 16e dromen de jongemannen van een mini busje en al jaren wordt een VW T1 bus afgebeeld op designs van shirts, posters en decoratie. Voor de Stulp gasten lag het dus voor de hand om hier iets mee te doen! Zo’n 100 Stulpers wilden hieraan bijdragen. Er werd een Daihatsu Hijet gekocht, compleet gestript, opgeknapt en bestickerd. In de toekomst zal het busje gebruikt worden om catering te verzorgen. Daarbij ontstond bij vrienden het idee om ze dan ook nog een aanhanger te schenken. En als er een keer geen catering is, kan de aanhanger op weg naar Renesse als reclamebord dienen.

Het cadeau VW T1 bus is onbetaalbaar! Maar met wat moeite hebben de vrienden losse onderdelen kunnen kopen. Hiermee kon een front met frame gemaakt worden. Als decoratie tegen de wand, met krijtborden als ramen om versnaperingen op te schrijven.
Op 11 april was de Stulprise party, iedereen had zich verzameld bij het Boemeltreintje van Henk van Hengel (vader van Remo), om vervolgens met ±100 vaste Stulpgasten naar de kroeg te vertrekken en de nieuwe eigenaren te verrassen.