Bar de Stulp

Kerst Livemusic show, That band from Holland& Ne Pas de Machine

  • Datum: 20 Dec 2014
  • Tijd: 22.00

zaterdagavond 20 December aanstaande trappen we de kerstvakantie af met een heerlijke knusse Kerstshow van ”That band from Holland” en ”Ne Pas De Machine”. We beginnen om 22.00 met Ne Pas De Machine en daarna speelt That Band From Holland tot 00.30, hierna pikt Dj Red Nose Remo het op met heerlijke dansplaten en kerstknallers.

That band from Holland & Ne pas de Machine

20 december  Bar de Stulp, Renesse.

 

Het wordt een Rotterdamse avond met deze twee bands uit de regio 010. That band from Holland bracht samen met Ne pas de Machine op 1 december

2014 de kerstplaat ‘For whom the sleighbell tolls’ uit. Deze is de hele maand December gratis te downloaden en fysiek te koop tijdens de optredens. 

 

That band from Holland draait al een aantal jaren mee in de muziekscene en maakte met hun titelloze debuutplaat uit 2009 meteen indruk; ‘lo-fi’ indiepop overgoten met een rockende ‘fanfaresound’. Het blad Live XS bombardeerde ze dat jaar tot Local Hero. In de jaren daarna werd er veel gespeeld op zowel Nederlandse, als buitenlandse podia en werden er regelmatig nieuwe releases uitgebracht.

De BBC in Engeland rekent zich tot fan en zelfs het radiostation KEXP in Seattle maakt zo af en toe wat plaats voor ze op de playlist.

 

Ne pas de Machine, met voormalig That Band from Holland gitarist Michiel van Veen in de gelederen, begon als een eenmalig project; begin 2014 kwamen 4 bevriende muzikanten samen om een plaat te maken. Dit resulteerde in de geboorte van ‘Songs about love’ op 14 februari. Een valentijns EP, met daarop een grote verscheidenheid aan stijlen en genres. De samenwerking beviel zo goed dat Ne pas de Machine besloot om het niet tot een eenmalig iets te beperken en een ‘echte’ band te worden. 

 

That Band from Holland en Ne pas de machine zijn 2 bands om in de gaten te houden. Een bonte mix van stijlen; van ingetogen kopstemmen begeleid door zwoele trombones tot pompende rock anthems. Ze vliegen voortdurend uit de bocht, maar blijven altijd rechtovereind zonder ook maar 1 moment te vervelen.

 

kerstplaat:

tbfhchristmas.bandcamp.com

 

nepasdemachine.bandcamp.com

thatbandfromholland.bandcamp.com